Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣoNLINE


Αυτό είναι σοβαρό- Δεν έχει πλάκα εδω

Οι Σέρβοι έσκυψαν το κεφάλι

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Δραματικό και ανελέητο ήταν το δίλημμα που τέθηκε στους Σέρβους κατά τις προχθεσινές προεδρικές εκλογές: Δέχεστε να αποσπαστεί και να ανεξαρτητοποιηθεί ένα τμήμα της πατρίδας σας, με αντάλλαγμα να προωθηθεί η ένταξη της χώρας σας στην ΕΕ; Οι Σέρβοι έσκυψαν το κεφάλι και απάντησαν «ναι», εκλέγοντας πρόεδρο τον ενδοτικό Μπορίς Τάντιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να απεμπολήσει το Κόσοβο, υποτασσόμενος στη θέληση των ΗΠΑ και της ΕΕ. Πανηγύρισε ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, του μεγαλύτερου εχθρού της Σερβίας: «Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την Ιστορία», δήλωσε θριαμβευτικά. Η ΕΕ κινήθηκε ταχύτατα από το πρωί της Δευτέρας και με μια κατεπείγουσα διαδικασία, προκειμένου να διασφαλίσει τα πολιτικά οφέλη της, αποφάσισε σε χρόνο μηδέν την αποστολή δύναμης της ΕΕ για την «τήρηση της τάξης» στο Κόσοβο - ουσιαστικά δηλαδή για την εξασφάλιση και θωράκιση της εξουσίας των Αλβανών. Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Λουιζίμ Μπασά, έσπευσε κι αυτός στην Πρίστινα, πρωτεύουσα του Κοσόβου, δηλώνοντας ότι μεταφέρει οδηγίες της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, για τη μεθόδευση της τελικής φάσης της ανεξαρτητοποίησης αυτής της σερβικής επαρχίας.

Η θύελλα έρχεται. Οι Αλβανοί του Πρεσέβου, στη Νότια Σερβία, δήλωσαν ήδη ότι ετοιμάζονται κι αυτοί να αποσχιστούν από τη Σερβία, ενώ είναι απλώς ζήτημα λίγου χρόνου το ξέσπασμα νέας κρίσης μεταξύ Αλβανών και Σλάβων στην ΠΓΔΜ, μόλις οριστικοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου. Φυσικά, παρά τις προπαγανδιστικές ανοησίες των Ευρωπαίων, ένα ανεξάρτητο Κόσοβο πολύ σύντομα θα ενωθεί με την Αλβανία, ακολουθούμενο από τις αλβανικές περιοχές της ΠΓΔΜ. Δύο αλβανικά κράτη, και μάλιστα γειτονικά, η Αλβανία και το Κόσοβο, είναι αδύνατον να μην ενωθούν. Η χωριστή τους ύπαρξη δεν έχει άλλωστε κανένα νόημα. Οι Γερμανοί πρωτίστως το γνωρίζουν αυτό από την πείρα της χώρας τους. Μόλις κατέρρευσε το διαφορετικό κοινωνικοπολιτικό σύστημα της τέως Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας και έπαυσε να ανήκει σε άλλη συμμαχία, η ένωσή της με τη Δυτική Γερμανία ήταν αναπότρεπτη και πραγματοποιήθηκε ακαριαία. Το ίδιο έγινε και με το Βιετνάμ, το ίδιο θα γίνει και με την Κορέα όταν καταρρεύσει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, το ίδιο θα γίνει φυσικά και με την Αλβανία, απολύτως φυσιολογικά.

Την τραγωδία που είχαν ζήσει οι Σέρβοι κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της Γιουγκοσλαβίας στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν το Κόσοβο και οι αλβανικές περιοχές της σημερινής ΠΓΔΜ είχαν απορροφηθεί από την ευρισκόμενη υπό ιταλική φασιστική κατοχή «Μεγάλη Αλβανία», θα την ξαναζήσει τώρα ο σερβικός λαός ως οριστική και αμετάκλητη ιστορική διαδικασία υπό την αιγίδα της ΕΕ. Το παιχνίδι θα τελειώσει για πάντα.

Οι Σέρβοι, όμως, είναι ταυτόχρονα άξιοι της μοίρας τους. Παρά την αντίσταση του μισού πληθυσμού, αυτοί εξέλεξαν ως πρόεδρο τον Μπορίς Τάντιτς, έστω και οριακά, με ποσοστό 50,5%, δηλαδή μόλις με... 20.000 ψήφους πάνω από το όριο του 50%! Στα σχεδόν τεσσεράμισι εκατομμύρια Σέρβων ψηφοφόρων αν ο Τάντιτς έπαιρνε είκοσι χιλιάδες ψήφους λιγότερες, οι εκλογές θα έπρεπε να επαναληφθούν.

Η ουσία είναι πως οι Σέρβοι υπέκυψαν στον εκβιασμό των ΗΠΑ και της ΕΕ, αποδεικνύοντας πως είναι ένας τσακισμένος ηθικά λαός, γονατισμένος από τις αλλεπάλληλες ήττες και ακρωτηριασμούς της πατρίδας τους. Το εξαιρετικά αρνητικό για τους υπόλοιπους λαούς είναι πως η εύκολη υποταγή των Σέρβων θα ενθαρρύνει εκείνους τους κύκλους των ΗΠΑ και της ΕΕ που προωθούν τις διασπάσεις κρατών και την ενθάρρυνση αποσχιστικών κινημάτων με μοχλό τις εθνικές μειονότητες, ώστε να πετύχουν αλλαγές συνόρων που ευνοούν τα συμφέροντά τους.

Περιττό να υπογραμμιστεί πως μια σειρά ακόμη χώρες, μεταξύ αυτών και η Τουρκία, θα σπεύσουν να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το αποκρουστικό προηγούμενο του Κοσόβου. Το Κυπριακό θα μπει σε νέα δραματική φάση, ιδίως αν στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στο νησί μέσα στον Φεβρουάριο επικρατήσει ένας από τους δύο ενδοτικούς υποψηφίους και όχι ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα καταληφθούν και οι Ελληνοκύπριοι ψηφοφόροι από το «σερβικό σύνδρομο» που έδωσε τη νίκη στον Τάντιτς...

ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Στόχος να διώξουν τον Κοστούνιτσα

Η νίκη στις προεδρικές εκλογές του ανθρώπου των ΗΠΑ και της ΕΕ, Μπορίς Τάντιτς, φέρνει στο στόχαστρό τους τον μετριοπαθή εθνικιστή και συνεργαζόμενο με τις φιλοδυτικές δυνάμεις πρωθυπουργό της Σερβίας, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, ο οποίος έχει γίνει πλέον ενοχλητικός και άχρηστος. Η πρόκληση κυβερνητικής κρίσης στους κόλπους του συνασπισμού του οποίου ηγείται και η πρόκληση πρόωρων εκλογών είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούν από αυτόν, αν και βουλευτικές εκλογές έγιναν μόλις πέρυσι. Προσωρινά δρα ανασταλτικά ο φόβος μήπως υπερενισχυθούν οι εθνικιστές του Νίκολιτς και ο Κοστούνιτσα συνεργαστεί μαζί τους, ενώ έχουν και την ελπίδα πλήρους ενσωμάτωσης του Κοστούνιτσα στο φιλοδυτικό μπλοκ.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ. Σας αποκαλύπτω ότι είναι λεφτά είναι στην κατοχή του από μία παραγγελία που πήγε να κάνει ό Θέμος βλακωδώς μέσω INTERNET για μία Ταϊλανδέζα οικιακή βοηθό που ήθελε για την εφημερίδα, βάζει το νούμερο της golden visa, νούμερο το οποίο γνωρίζει ή ΚΥΠ και χωρίς να το πάρει χαμπάρι φορτώνονται στον λογαριασμό της κάρτας με το ποσό που ανακάλυψε ο ΜΑΚΗΣ- ο Θέμος δεν σκαμπάζει από τέτοια πράγματα (internet υπολογιστές και άλλα-τα θεωρεί πράγματα του διαβόλου -666- το έχει πάρει στραβά από τότε που τον προσήλυτησε η κ Λουκά ), ενώ ο ΜΑΚΗΣ τα ξέρει όλα ως γνωστών.

Τα παραπάνω είναι μια συνωμοσία της ΚΥΠ σε συνεργασία με ντόπια και ξένα συμφέροντα (Βλ Bill Gates- Yahoo), έχει σημασία να γίνει αυτό κατανοητο.
Συνέχεια των αποκαλύψεων σε επόμενα δημοσιεύματα μας.

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE - ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


Σ αυτό το σημείο θα ήθελα να καταγγείλω την πρωτοφανή διαπλοκή συμφερόντων του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού γιατί όταν πας να δώσεις ΜΑΚΗΣ (στα ελληνικά) στο search του Google βγαίνει ο Μάκης Βορίδης ο οποίος αγορεύει, και ενημερώνει για συκοφαντικά και λοιπά δημοσιεύματα από τον Ελεύθερο τύπο της Γιάννας. Αυτό σύντροφοι είναι προβοκάτσια, παραπέμπει στο παρακράτος της Δεξιάς, είναι σαφή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας από διεθνή και ντόπια συμφέροντα (Βλέπε Microsoft- Yahoo -την επίσκεψη του Bill Gates) και έχουν στόχο την ελευθεροτυπία του τόπου με πρώτη πράξη του δράματος που θα βιώσει ο τόπος τους επόμενους μήνες, την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του τόπου το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΙΓΑ ΜΑΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-DVD

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΩΤΗ: ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ DVD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ.

Το DVD είναι προϊόν Μοντάζ. Αυτό είναι γνωστό στο πανελλήνιο διέρρευσε όπως και πολλά άλλα από την θεσμική παραγωγό τηλεοπτικών άρτων και θεαμάτων του τόπου την Ελληνική Κυβέρνηση. Όμως ο αρχικός πρωταγωνιστής του επίμαχου μέσου δεν είναι ο Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά όπως πρώτοι αποκαλύπτουμε από αυτή την σελίδα, είναι Ο ΘΕΜΟΣ. Ο Θέμος με την κ Κάρλα Μπρούνη, την σημερινή 7η Πρώτης Κυρίας της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας και παίρνονται με τον Θέμο στις τουαλέτες του ΟΛΑ την εποχή που ο Θέμος ακόμα ήταν στον τηλεοπτικό σταθμό του κ Κοντομηνά επί εποχής Χατζηνικολάου, τότε που η χώρα ταλανίζονταν από την μεγάλη κόντρα προσωπικοτήτων του βεληνεκούς των δύο αντρών. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες η Κάρλα τα είχε με τον Νίκο ήδη από το καλοκαίρι του 2005,και η ίδια αποφάσισε να τον εκδικηθεί γιατί ο Νίκος μετά την Κατρίτση και πριν την γνωρίσει την Τσολακάκη της είχε τάξει γάμο που δεν τελέστηκε, γιατί αποφάσισε ότι η Κάρλα δεν πληρούσε τα στάνταρ της δημόσιας εικόνας του, άσε που δεν μίλαγε και καλά Ελληνικά, το κυριότερο προσόν για τον Νίκο για την μελλοντική σύντροφό του.
Το πρόσωπο που επέλεξε για την εκδίκηση της ήταν εκείνη την εποχή ως γνωστών ο ΘΕΜΟΣ, ο μεγαλύτερος έως και σήμερα εχθρός του Νίκου, όπου σε συνεργασία με την ΙταλοΕλβετική Μαφία (η Μαφία που κάνει σκι στις Ελβετικές Άλπεις), κατέγραψαν σε DVD σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου όπου , εδώ και το μεγάλο λάθος του Θέμου, μεγαλόφωνα και αυτήκοα καταγράφηκε να αναφέρει επί λέξη " ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΙΚΟ ΜΟΥ και ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ Δ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" φράσεις που σήμαναν και την αρχή του τέλους για τον δημοφιλή Έλληνα Δημοσιογράφο.