Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Ο Μάκης και τα 750 ευρώ - Μιά παραμυθένια ιστορία

Μια φορά και έναν καιρό καθυστερούσε η πώληση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στην Πήγασος Εκδοτική. Αναταραχή μεγάλη στα δημόσια πράγματα της χώρας, ψίθυροι για διαβουλεύσεις, η πληροφορία διαδίδονταν απο στόμα σε στόμα. Ο Μάκης έχει στυλώσει τα πόδια και δεν πουλάει, δεν θα αφήσει την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα να καταλήξει στα χέρια του συστήματος θα αντιδράσει. Τελικά η Πήγασος Εκδοτική μας ξύπνησε απότομα αφού ανακοίνωσε (14/3) την εξαγορά του 70% της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»
Από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αγόρασε 240 ονομαστικές μετοχές της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α. Ε.», που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, αντί 7. 380. 000 Ευρώ. Από τον Θεμιστοκλή Αναστασιάδη 120 μετοχές (20%) αντί 3. 600. 000 Ευρώ και από τον Αναστάσιο Καραμήτσο 60 μετοχές (10%) αντί 1. 800. 000 Ευρώ.
Δηλαδή ο Μάκης δεν πούλαγε με τίποτα όσο ο Θέμος και Καραμήτσος στις 30,000 ευρώ ανά μετοχή, αλλά πήρε 30,750 ευρώ. Αυτά τα 750 ευρώ τα πήρε με αίμα και θυσίες και επειδή στον τσιφούτη και το δεκάλεπτο μετράει, ο Μάκης πέρασε την απαίτηση του έτσι με τον τσαμπουκά και κονόμησε 180 χιλιαρικάκια παραπάνω, βγάζοντας το άχτι του και δείχνοντας σε όλους ποίος είναι το αφεντικό. Ήταν θέμα τιμής θα πεί σε επόμενη εκπομπή του. Βέβαια με τα παραπάνω λεφτά θα πάρει το καινούργιο το Καγιέν που θα κυκλοφορήσει το οποίο είναι και το τζίπ του προλετάριου δημοσιογράφου, θα απαιτήσει (κάτι θα έχει για τους υπαλλήλους του Υπουργείου Συγκοινωνιών) και θα πάρει πινακίδες που θα γράφουν ΜΑΚΗΣ μπροστά και ΣΕ ΒΛΕΠΩ από πίσω σε στύλ Αμερικάνικο και θα ζήσουμε εμείς καλά και ο ΜΑΚΗΣ με 7,380,000 ευρώ καλύτερα.

Ο Σαντάμ δεν είχε καμία σχέση με την Αλ Κάιντα

Ειδήσεις Google

Επίσημη έκθεση του αμερικανικού Πενταγώνου καταρρίπτει ένα από τα βασικά επιχειρήματα της κυβέρνησης Μπους για τη νομιμοποίηση του πολέμου στο Ιράκ. Βασισμένη σε 600.000 κρατικά έγγραφα που βρέθηκαν μετά την εισβολή, αλλά και σε εκατοντάδες ώρες ανακρίσεων σε Ιρακινούς αξιωματούχους, η έκθεση του Πενταγώνου συμπεραίνει με βεβαιότητα ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν είχε καμία σχέση με την Αλ Κάιντα.

Το εν λόγω πόρισμα εγείρει ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της στρατιωτικής επέμβασης που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 3.987 Αμερικανούς στρατιώτες μέχρι στιγμής.

Διάλυση Βουλής και εκλογές στις 11 Μαΐου στη Σερβία

kathimerini.gr | Διάλυση Βουλής και εκλογές στις 11 Μαΐου στη: πλήρες άρθρο
ον δρόμο για πρόωρες εκλογές, τις «πλέον κρίσιμες» στη Σερβία από την πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς το 2000 κατά τους ξένους αναλυτές, άνοιξε ο πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς, που διέλυσε χθες τη Βουλή και προκήρυξε γενικές εκλογές για τις 11 Μαΐου. Η εξέλιξη, αναμενόμενη μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού Βόιτσλαβ Κοστούνιτσα και την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού με τους Δημοκράτες του κ. Τάντιτς την περασμένη Κυριακή, είναι κατά τον Σέρβο πρόεδρο, «ο πλέον δημοκρατικός τρόπος έκφρασης των Σέρβων πολιτών, που καλούνται να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η πορεία της Σερβίας τα επόμενα χρόνια».

Καμία αγωνία πλέον


v4.ethnos.gr - Τέρμα πάλι με το όνομα! - αποψεις , αρθρογραφoi: το πλ
Καμιά αγωνία πλέον δεν υπάρχει ως προς τη στάση που θα τηρήσει η κυβέρνηση στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. Το βέτο αποτελεί τη μοναδική επιλογή του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Ακόμη και αν η κυβέρνηση Γκρούεφσκι επιβιώσει μέχρι τότε, είναι πια ανίκανη να διαπραγματευτεί οτιδήποτε - πόσω μάλλον να κάνει υποχωρήσεις και να μπορέσει να τις τηρήσει. Μόνο μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης θα ξαναρχίσουν συζητήσεις για το όνομα, όσο και αν η Αθήνα ίσως περάσει δύο δύσκολες εβδομάδες λόγω αμερικανικών πιέσεων για παραχωρήσεις ώστε «να διασωθεί η ΠΓΔΜ ως ενιαίο κράτος». Δεν υπάρχει όμως κανένα περιθώριο άλλης ελληνικής υποχώρησης.

Διαβάστε πρώτα αυτό το blog και μετά όλα τα άλλα

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο:


Είμαστε στην δόση 12 από 26. Η Λυδία χτες δεν έκλαψε καθόλου την ώρα της ετοιμασίας και της νάρκωσης. Έκλεισε σφιχτά τα ματάκια και σαν γενναία ινδιάνα αντιμετώπισε τον ορμητικό ύπνο. Τις πρώτες μέρες, μόλις περνούσε η επίδραση της νάρκωσης, η μικρή πεταγόταν ανήσυχη επάνω. Τώρα πια συνεχίζει να κοιμάται βαθιά, με δυσκολία την ξυπνάμε και αφού βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά την αφήνουμε πάλι να κοιμηθεί.

v4.ethnos.gr - «Σεβασμός στη διαφορετικότητα» - ειδησεις ,

v4.ethnos.gr - «Σεβασμός στη διαφορετικότητα» - ειδησεις ,: το πλήρες άρθρο
«Σεβασμός στη διαφορετικότητα»

"Με μια προοδευτική δήλωση υπέρ του σεβασμού στη διαφορετικότητα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, κατέδειξε και πάλι την αλλαγή σελίδας στην Εκκλησία."