Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Tσούγδω...: Κυβερνητικός Ανασχηματισμός

Tσούγδω...: Κυβερνητικός Ανασχηματισμός

ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ....................

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

ΑΠΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε...

-Αν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας ποιον θα κάνει υπουργό Δημόσιας Τάξης;;;
-Τον... κουκουλάκη!

It's all done by mirrors

Σήμερα είναι μία μεγάλη στιγμή για τη ριζοσπαστική αριστερά (σαν συμβουλιακός κομμουνιστής και εγώ -τουλάχιστον- νομίζω ότι καλύπτομαι πλήρως...). Μιας και από σήμερα μεγάλος μας αρχηγός είναι ο Αλέξης. Καταρχήν είναι ένας πρόεδρος στην ηλικία μας πάνω κάτω. Οπότε άμα τον πετύχεις πουθενά δε θα του πεις έλα κύριε πρόεδρε, θα του πεις έλα ρε μαλακισμένο πως παει;
It's all done by mirrors

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

The image “http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080207/engine/newego_LARGE_t_1101_444862_type11486.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ v4.ethnos.gr - ειδησεις

v4.ethnos.gr - ειδησεις

Ασφαλιστικό εναντίον... Τσέκου! - ΕΘΝΟΣ

Ασφαλιστικό εναντίον... Τσέκου!

v4.ethnos.gr - Ασφαλιστικό εναντίον... Τσέκου! - ειδησεις , κο

ΑΠΟ TROKTIKO

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ 62 ΤΟΥΣ!



Με 4 χρόνια παρουσίας στην βουλή θα παίρνουν σύνταξη οι βουλευτές μας την ίδια ώρα που οι αγρότες που ξημεροβραδιάζονται στα χωράφια θα λάβουν την πενιχρή σύνταξη τους στα 62 τους. Η Έλενα Ράπτη γα παράδειγμα θα βγει στην σύνταξη με ένα παχυλό ποσό που θα πάρουν οι βουλευτές παρότι η ίδια δεν έχει βγει ποτέ μπροστά σε κάποιο μεγάλο θέμα να ακούσουμε τις απόψεις της. Είδατε ποτέ την Έλενα Ράπτη να μιλάει σε τηλεοπτικά παράθυρα για τα ομόλογα, τις υποκλοπές, την υπόθεση Ζαχόπουλου; Μόνο για κανένα γατάκι που μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ ή κάποια υιοθεσία για να μας δείξει ότι το ανθρώπινο πρόσωπο της. Και εσύ αγρότισσα συνέχισε να καβαλας τα γαιδουράκι μέχρι τα 62 σου.

v4.ethnos.gr - Συνεχίζεται η δίκη του αγωνιστή Ν. Χατζηγιά

v4.ethnos.gr - Συνεχίζεται η δίκη του αγωνιστή Ν. Χατζηγιά

ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

Ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ για διαρροές προς τον Συνασπισμό


-Βαγγέλη, ο Τσίπρας μας κλέβει ψηφοφόρους. Τι θα κάνουμε;
-Θα ρωτήσω τον Μάκη αν έχει κάνα βίντεο με τον Τσίπρα να φιστικώνει καμιά ανήλικη

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα πέσει θύμα δολοφονίας, σε περίπτωση που βγει νικητής.

Εντονες συζητήσεις και σκεπτικισμό προκαλούν οι δηλώσεις υποστηρικτών της Χίλαρι Κλίντον, που προβλέπουν ότι ο βασικός αντίπαλός της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα θα πέσει θύμα δολοφονίας, σε περίπτωση που βγει νικητής.

Η 88χρονη Βρετανίδα Ντόρις Λέσινγκ, που βραβεύτηκε το 2007 με Νόμπελ Λογοτεχνίας, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Ντάγκενς Νίχτερ» ότι «εάν ο Ομπάμα γίνει ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν θα μείνει για πολύ στο αξίωμα, θα τον δολοφονήσουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ Μπερνάρ Χόπκινς. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ιντιπέντεντ», ο 43χρονος Αμερικανός υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που ο μαύρος γερουσιαστής του Ιλινόις κερδίσει την προεδρία, θα δολοφονηθεί μέσα σε έναν με δύο μήνες.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΘΝΟΣ