Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

1Επίθεση εναντίον του Συνασπισμού της Αλέκας

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΖΟΥΡΑΡΗ- SLOBODA ILI SMIRT


ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ 200 Η 300 ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

Μια Εντελώς νέα άποψη που με έβαλε σε σκέψεις.........

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ-Οτι οι Αμερικάνοι blogger δεν γράφουν ή βλέπουν όσα εμείς


Επειδή το άκουσα, ότι οι Αμερικάνοι χρήστες-Blogger δεν μπορούν να γράψουν ή να δούν ότι εμείς οι Έλληνες. Μπείτε στο youTube και κάντε find για "bush idiot" και θα καταλάβετε ότι οι Αμερικανική κοινωνία είναι γενικότερα(να μην το επεκτείνουμε πολύ) πιο ανεκτική κοινωνία απο την δική μας. Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν κυκλοφορούσαν video με τον τίτλο "Είναι ο Καραμανλής Ηλίθιος?", η κυβέρνηση θα απαγόρευε το internet.
Το videaki είναι απο τα πολλά που κυκλοφορούν.

i - Reporter-ΑΝΤΙ

ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ-Η Εξωτερική πολιτική μιάς χώρας είναι καθρέπτης της δημογραφικής, πολιτικής και οικονομικής εικόνας της Κοινωνίας της


"ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ"-ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ:

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ 13,1% Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας φέρνουν για άλλη μια φορά πρώτη στην ανεργία τη Δυτική Μακεδονία.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΣΥΕ, το Νοέμβριο του 2007 το ποσοστό ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία εκτοξεύτηκε στο 13,1%, από το 8,7% που ήταν τον Νοέμβριο του 2006. Με διψήφιο ποσοστό ανεργίας είναι σήμερα τρεις περιφέρειες της χώρας: Η Δυτική Μακεδονία με 13,1%, τα Ιόνια νησιά με 11,1% και η Δυτική Ελλάδα με 10,3%. Αντιθέτως με τη Δυτική Μακεδονία, στην Κεντρική Μακεδονία η ανεργία εμφανίζει πτωτική τάση, καθώς έπεσε στο 7,8% τον περασμένο Νοέμβριο, έναντι 8,3% τον αντίστοιχο μήνα του 2006, ενώ το 2004 το ποσοστό ήταν 11,9%.
Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας κατέχουν σταθερά οι περιφέρειες Κρήτης και Βορείου Αιγαίου με ποσοστό 5,8 τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς και η Αττική με ποσοστό 6,3%.
Οι άνεργοι στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ ανέρχονται στα 373.410 άτομα. Η ανεργία πλήττει κυρίως τους νέους κάτω των 25 ετών και τις γυναίκες. Το ποσοστό των ανέργων νέων ηλικίας 15-24 ετών αγγίζει το 21,5%, ενώ το ποσοστό ανεργίας των γυναικών είναι 11,7%. Βεβαίως, πρέπει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά ανεργίας νέων και γυναικών εμφανίζονται βελτιωμένα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αφού ένα χρόνο νωρίτερα η ανεργία στις νέους ήταν 28% και στις γυναίκες 14%. Επίσης, η ΕΣΥΕ με ανακοίνωσή σημειώνει ότι ο αριθμός των απασχολουμένων μετά το 2004 παρουσιάζει μία σταθερή αύξηση. Πάντως, η αύξηση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή, αφού κινείται στο 1% με 1,8%, αν και οι ρυθμοί ανάπτυξης στο ίδιο διάστημα ήταν μεγαλύτεροι.

Ο γενικός πίνακας κατάταξης των περιφερειών της χώρας στην ανεργία είναι ο παρακάτω:
Δυτική Μακεδονία 13,1%, Ιόνια Νησιά 11,1%, Δυτική Ελλάδα 10,3%, Θεσσαλία 9,1%, Νότιο Αιγαίο 8,9%, Στερεά Ελλάδα 8,6%, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 8,4%, Κεντρική Μακεδονία 7,8%, Ήπειρος 7,6%, Πελοπόννησος 7%, Αττική 6,3%, Βόρειο Αιγαίο 5,8%, Κρήτη 5,8%.

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ???


ΠΩΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΙΚΡΟ BLOGER ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ -

H ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ????

Μήπως κύριοι Δημοσιογράφοι νομίζεται ότι ο απλός ΠΟΛΙΤΗΣ αυτής της χώρας μαθαίνοντας την τάδε ή την άλλη είδηση σχετικά με τον δημόσιο βίο της χώρας θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη, ή θα αποκτήσει κανέναν αυτοκτονικό ιδεασμό από το απίστευτο της αποκαλύψεως;

Μήπως νομίζετε ότι ο ΠΟΛΊΤΗΣ δεν έχει ψιλιαστεί τι συμβαίνει σε αυτόν εδώ τον τόπο και θα πρέπει να εμποδίσουμε τις ανώνυμες πληροφορίες ή τις ανώνυμες πηγές από τα blog, να ορίσουμε υπεύθυνους έναντι του νόμου, για να μειώσουμε το ποσοστό καρδιοπαθειών σε αυτή την χώρα;

Μήπως νομίζουνε ότι πιστεύουμε ή ότι η είδηση που θα μεταδώσετε θα σημαδεύσει το είναι μας με ανεξίτηλο μελάνι;

Ναι θα το συζητήσουμε δεν λέω, για κάνα δύο μέρες, θα στείλουμε και κανα δυο άντε τρία mail, αλλά αυτό είναι, τέλος, θα γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μετά την διασκέδαση, μπορεί να χουμε πιεί οι πιο επιρεπείς και κανα δυο ποτηράκια αλλά αυτό είναι.

Μην νομίζετε ότι μας πολυνοιάζει, ναι μας διασκεδάζετε, μας αρέσει η δημοσιότητα, έχετε πλάκα, αλλά ως εκεί.

Μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι ναι πρέπει να κατοχυρώσετε τον μισθό σας και να αποτρέψετε την απειλή του ανώνυμου μικρού bloger που μπορεί να τα λέει και καλύτερα από εσάς.

Μην νομίζετε όμως ότι θα μπορέσετε να σταματήσετε την νέα εποχή που ήδη έφτασε με δάκρυα στα μάτια, προσπαθώντας να προστατεύσετε τους Ζαχόπουλους που πέφτουν από τα μπαλκόνια επειδή κουτουπόσανε την πιτσιρίκα και θα το μάθαινε ο πρωθυπουργός και αφέντης τους.

Είμαι λίγο σκληρός μαζί σας και συγνώμη, αλλά δεν γίνεται να λέτε ότι πρέπει να παταχθεί ή ανωνυμία των blog για να μην πέφτει από τα μπαλκόνια ο κόσμος.

Η ανωνυμία είναι η δύναμη του μικρού να πεί την άποψη του απο το ελεύθερο βήμα της νέας ανοικτής κοινωνίας που έρχεται.

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ.

NO COUNTRY FOR GREEK BLOGGER

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

πιτσιρίκος

πιτσιρίκος: "Τρόμος πάνω από τα μπλογκ

-Κώστα, βρήκαμε αυτούς που κρύβονται πίσω από το Press-Gr.


-Είναι ωραία τεκνά;"