Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

ΓΙΟΥΡΓΙΑ

v4.ethnos.gr - Μεγάλης κλίμακας τουρκική εισβολή - ειδησε�:
Μεγάλης κλίμακας τουρκική εισβολή

Ο τουρκικός στρατός με αεροπορική υποστήριξη εισέβαλε σε μεθοριακές περιοχές στο Βόρειο Ιράκ κλιμακώνοντας τις επιχειρήσεις του κατά των ανταρτών του PKK.


Δύο ταξιαρχίες του τουρκικού στρατού, αποτελούμενες από "χιλιάδες" στρατιώτες διέσχισαν τα σύνορα με το Ιράκ σε μια χερσαία επίθεση εναντίον των κούρδων ανταρτών του PKK, δήλωσε στο Ρόιτερ τουρκική στρατιωτική πηγή στη νοτιο-ανατολική Τουρκία. Χιλιάδες ακόμη τούρκοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στη μεθόριο για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση εάν χρειασθεί, πρόσθεσε η στρατιωτική πηγή.

Αν και η επίσημη θέση του τουρκικού Επιτελείου είναι ότι «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που προσδίδουν μεγάλη σημασία στην εδαφική ακεραιότητα και σταθερότητα του Ιράκ», η συνέχεια της ανακοίνωσης, που υπογραμμίζει ότι θα αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν αλλά και «όταν επιτευχθούν οι στόχοι τους», ίσως προϊδεάζει για δημιουργία μόνιμου προγεφυρώματος στο έδαφος του ιρακινού Κουρδιστάν.

Γενικά « Μετά την εφημερίδα

Γενικά « Μετά την εφημερίδα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.

Δημοσιεύθηκε από tsimitakis στο 12 Φεβρουάριος, 2008

1O φίλος μου ο Πάνος μου έστειλε αυτό το πολύ σημαντικό email το οποπίο δεν γινόταν να μην μοιραστώ μαζί σας:-)
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν πέσει στα χέρια σας ένα dvd με τίτλο “Zaxopoulos” πρέπει να το προωθήσετε αμέσως σε όσους περισσότερους γνωστούς σας γίνεται. Είναι ένα dvd που ξεκίνησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ελλάδα και έχει κάνει ήδη πέντε φορές το γύρο του κόσμου. Μη σπάσετε την αλυσίδα!

Γνωστός δημοσιογράφος προώθησε το dvd σε ένα φίλο του σε εστιατόριο και την επόμενη ημέρα κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Ο Γρηγόρης έβαλε μερικές θαυματουργές εικόνες από το dvd στο ιστολόγιο του και η επισκεψιμότητα της σελίδας του έφτασε στα ύψη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην προσπαθήσετε να αγνοήσετε ή να σβήσετε το dvd, γιατί θα σας χτυπήσει ΦΟΒΕΡΗ κακοτυχία.

Παρουσιάστρια μεγκάλου καναλιού είδε το dvd και το αγνόησε. Μερικές μέρες μετά την κάλεσε ο εισαγγελέας.

Πρωθυπουργός γνωστής χώρας προσπάθησε να θάψει το θέμα και μετά από λίγο οι μισοί του βουλευτές βρέθηκαν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα!

Στείλτε αυτό το εμαιλ αμέσως σε φίλους σας:

* έως 5 φίλοι: θα κερδίσετε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας

* έως 10 φίλοι: θα δεχτείτε προτάσεις συνεργασίες από διακεκριμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς

* έως 20 φίλοι: θα γίνετε διάσημοι στο πανελλήνιο

* πάνω από 20 φίλοι: τα έθνη της γης θα προσκυνήσουν στα πόδια σας και η χιλιόχρονη βασιλεία σας θα αρχίσει

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
Αδαμαντίας-Ανδρονίκης Σπαθάτου
ιστορικού αρχαιολόγου-εκπαιδευτικού
πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ.
ΣΤΟ http://www.e-grammes.gr/

Η Ελλάδα, κατέχοντας την κοιτίδα-καρδιά της Μακεδονίας με τις μεγάλες πρωτεύουσες (Αιγές-Πέλλα-Βεργίνα) και τα επίνειά της (Θεσσαλονίκη κλπ.), δεν μπορεί να εξισωθεί με το μικρό τμήμα που κάποτε βρισκόταν στη βόρεια παρυφή της. Το περιφερειακό είναι πάντα το ευάλωτο που, όπως το άκρο του φορέματος μακραίνει και κονταίνει, δέχεται κι αυτό τις μεταποιήσεις και συρραφές και προσαρτήσεις. Άρα πολύ σωστό να υποθέτει καθένας και δικές μας πιθανές προς Βορράν μετακινήσεις. Και αν αυτό για κάποιους χαρακτηρίζεται «εθνικισμός», εγώ το ονομάζω πατριωτισμό και δικαιοσύνη και οι αποδείξεις περισσεύουν.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ
Ούτε Άνω, ούτε Βόρεια, ούτε Νέα Μακεδονία, μόνο:

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ-ANTI WEBLOG

ANTI WEBLOG:

Σκληραίνει το παιχνίδι για το Κόσοβο


Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ Ντμίτρι Ρογκοζίν δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία, εάν το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση αψηφήσουν τον ΟΗΕ στο Κόσοβο. «Εάν σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθετήσει κοινή θέση όπου το ΝΑΤΟ θα υπερβαίνει την αποστολή του στο Κόσοβο, οι οργανισμοί αυτοί θα αψηφήσουν τον ΟΗΕ και τότε και εμείς θα εκκινήσουμε από το γεγονός ότι οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε βία, την οποία ονομάζουμε στρατιωτική βία, για να μας σεβασθούν», δήλωσε ο ρώσος αξιωματούχος.

Χθες στο Βελιγράδι, η αμερικανική πρεσβεία παραδόθηκε στις φλόγες, ύστερα από διαδήλωση 200.000 Σέρβων κατά της ανεξαρτησίας του Κοσόβου. Αργά χθες βράδυ μέσα στο κτίριο βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός ενός άνδρα, πιθανότατα διαδηλωτή, ενώ τουλάχιστον 70 άτομα τραυματίστηκαν από τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν έξω από πολλές πρεσβείες δυτικών χωρών. Οι διαδηλωτές κρατούσαν και ελληνικές σημαίες. Η ελληνική κυβέρνηση πάντως κρατά στάση αναμονής και …υπομονής. «Δε χαιρόμαστε να ανεμίζουν αμερικανικές σημαίες στο Κόσοβο και ρωσικές στη Σερβία» δήλωσε σήμερα στη Βουλή, αναφερόμενος στο θέμα του Κοσόβου, ο κ. Καραμανλής.

Ο Μάκης έχει σε DVD την Ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του!!

ΚΑΛΟ-the-small-news.blogspot.com

Save Kougias!

Ευρωπαϊκές αντιδράσεις για την τουρκική εισβολή στο Ιράκ

kathimerini.gr | Ευρωπαϊκές αντιδράσεις για την τουρκική ε:
Η χερσαία επιδρομή που πραγματοποίησαν οι τουρκικές δυνάμεις στο βόρειο Ιράκ με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών χθες το βράδυ, ενταντίον ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διευθετήσει η Άγκυρα τα προβλήματά της όσον αφορά επιθέσεις, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Χαβιέρ Σολάνα.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ