Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Με ημερομηνία λήξεως η Κυβέρνηση Καραμανλή

Με δύο λόγια.
Με ημερομηνία πλέον λήξεως η κυβέρνηση του Ελληνικού λαού και του πρωθυπουργού, αφού προσπαθώντας να καλύψει λάθη της σε εθνικό -βλέπε Σκοπιανό- και πολιτικό επίπεδο (Ζαχοπουλειάδα) επιλέγει την αντιδραστική αντεπίθεση σε μία επίδειξη αυταρχικότητας και προσωπικού μεγαλοιδεατισμού. Ο πρωθυπουργός όμηρος της αμηχανίας του και απραγής αποφασίζει να πάρει την κατάσταση και το πολιτικό κόστος στα χέρια του, δημιουργώντας μία ανυπόφορη κατάσταση για τους πολίτες της χώρας, διχάζοντας τους και προσπαθώντας να αποδείξει εκ των υστέρων ότι είναι ακόμη ο ηγέτης αυτής της χώρας- είναι πλέον αργά . Σε πλήρη αντίθεση με τις επιθυμίες του συνόλου των κοινωνικών φορέων (ασφαλιστικό) με καμία μελέτη και πρόγραμμα, με εκθέσεις ιδεών σχετικά με τα προβλήματα που πραγματικά υπάρχουν, με πλήρη αδυναμία εκφοράς πολιτικού και κοινωνικού λόγου, η Κυβέρνηση της χώρας τελεί υπό ημερομηνία λήξεως. Είναι θέμα ημερών ο νέος πολιτικός λόγος από όπου και αν εκφράζεται να συνεπάρει τους πολίτες. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι καιροσκόπος ο νέος λόγος που έρχεται ..........


v4.ethnos.gr - Μετωπική κυβέρνησης-συνδικάτων - ειδησεις ,: πλήρες άρθρο
Μετωπική κυβέρνησης-συνδικάτων
Σε ολομέτωπη σύγκρουση με την κυβέρνηση οδηγούνται τα συνδικάτα μετά τη δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας.

Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο που... κυοφορούσε επί μακρόν το κυβερνητικό επιτελείο, προκάλεσε άμα τη εμφανίσει του θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των εργαζομένων, οι οποίοι απαντούν με μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: